Wie is wie?

Onze predikanten

In onze gemeente zijn twee predikanten werkzaam: Carolien Cornelissen en Jan Willem Stenvers. Zij gaan graag met je in gesprek als je vragen hebt rondom levensbeschouwing, zingeving of geloof. Zij hebben geen pasklare antwoorden maar zijn geïnteresseerd in jou als persoon, in jouw vragen, in jouw persoonlijke geloofsbeleving.

Ook als je meer wilt weten over onze geloofsgemeenschap kun je bij hen terecht, net zoals bij kerkenraadsleden of andere leden. Binnen de doopsgezinde wereld kennen we geen hiërarchie. Predikanten zijn werkers binnen de gemeente net als de koster en de medewerker kerkelijk bureau. Hun expertise ligt echter op een ander vlak: vragen omtrent zingeving, levensbeschouwing en spiritualiteit.

e-mail: j.w.stenvers@doopsgezindutrecht.nl; c.cornelissen@doopsgezindutrecht.nl

Medewerker kerkelijk bureau

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij onze medewerker kerkelijk bureau: Marga Hofman-Visser. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@doopsgezindutrecht.nl 

Koster

Voor vragen en informatie omtrent het gebouw en verhuur kunt u terecht bij onze koster. Woensdag is zijn vrije dag. Hij is in beginsel bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag en/of avond. Vragen rondom verhuur kunnen ook gesteld worden aan onze medewerker kerkelijk bureau.

Joram Pool  | |  e-mail