Elke zondag

Elke zondag

Bijna elke zondag is er een kerkdienst. (Actuele informatie vind je op onze homepage, scroll even naar beneden).

De meeste diensten beginnen om 10.00u en duren ongeveer een uur. Na afloop is er de mogelijkheid om een kopje thee of koffie mee te drinken en kennis met ons te maken.

Soms is er een ‘zondagplusdienst’, die begint dan om 15.30u. Vaak wordt deze gevolgd door een maaltijd waarvoor ook jij natuurlijk uitgenodigd bent.

Op een aantal zondagen en feestdagen zijn er bijzondere kerkdiensten, zoals avondmaalsviering, gedachtenisdienst, Kerstmis en Pasen. Ook zijn er speciale kerkdiensten bij huwelijk, doop, geboortedankzegging of overlijden. Op de pagina Bijzondere diensten kun je hier meer over lezen.

Voel je welkom om eens een dienst bij te wonen, je zit hierdoor nergens aan vast. Kom de sfeer proeven en maak kennis met de Doopsgezinde Gemeente van Utrecht. Voor het bijwonen van een dienst hoef je je niet aan te melden, de deur staat vanaf een kwartier voor het begin van de dienst open.

De diensten worden ook uitgezonden via de kerkomroep. Gebruik hiervoor de volgende link:  http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11029. De diensten blijven hier geruime tijd beschikbaar.