Gemeenteweekend Dopersduin

We gaan met elkaar op reis! In het weekend van 23 tot en met 25 september vindt er weer een gemeenteweekend in Dopersduin (Schoorl) plaats. We vinden het leuk als zoveel mogelijk mensen op vrijdag 23 september al naar Schoorl komen voor bijvoorbeeld een gezellige avond, om spelletjes te spelen of een bezoekje aan het strand te brengen.

Het programma zelf begint op zaterdag 24 september om 10.00 uur. Het is dus ook mogelijk alleen de zaterdag en de zondag te komen. Uiteraard zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden iets te doen is! Opgeven kan bij voorkeur via deze link of via het kerkelijk bureau (info@doopsgezindutrecht.nl of 030-2311501).

Het thema is ‘waar wil je heengaan?’. Met elkaar willen we nadenken over concrete stappen voor de toekomst van onze gemeente. Daarin willen we tijdens het gemeenteweekend samen leven en samen vieren centraal laten staan in verschillende workshops. We vragen iedereen om naar draagkracht een bijdrage in de kosten over te maken van gemiddeld 60 Euro per persoon (30 Euro voor kinderen van 3 tot 21 jaar, kinderen tot 3 jaar verblijven gratis op Dopersduin). Als iedereen betaalt wat hij kan missen lukt het zeker om samen de kosten te dekken!